En blogg om mitt utvekslingsår i Skottland til alle nysgjerrige.

mandag 27. oktober 2008

Ferieslutt

I dag er det mandag og siste dag i ferien. Det vil bli såå hardt i morgen å gå på skolen igjen..
Sov til tolv, som er ny rekord her! Spiste frokost og snakket med vertsmor om Bettina og moren. De hadde vært til legen i dag og fått snakket ordentlig med en doktor osv, så vi får bare se framover nå om det blir noe bedre. Hun virket mer annerledes i går hvertfall! Men har jo vært litt sånn før og. Men hvertfall er alle klar over nå at hvis det ikke skjer noe, må hun hjem.
Så da er det bare for meg og ikke ta alle hennes problemer over meg.

Jeg og Marbeth gikk i dag til Greggs i Bonnyrigg for å kjøpe oss kaker! Hun elsker skikkelig kremete kaker. Da vi kom hjem så vi Jeremy Kyle, spiste kremete, deilige kaker og drakk kakao/te. Det er såå godt.Jeremy Kyle er et program på tven med en mann som hjelper forskjellige personer med problemene deres, det er helt overraskende hvor mye folk vil dele med verden på TV!En dag på skolen så vi på det, og da var det ei datter som hadde meldt på hun og moren. Moren hadde flere rykter etter seg, blant annet var hun prostituert. "Greit nok det", men moren var også 62 år!! Og da moren endelig kom inn på scenen skulle dere ha hørt alle guttene i kantina, hehe. Det var helt forferdelig.. Som oftest er problemet "Jeg er 100 % sikker på at det ikke er mitt barn" også tar de DNA tester, men noen ganger er det helt sjokkerende alle historiene.

Ellers kan jeg fortelle dere at SKY, som alle har på TVene sine her, er vel det samme som Canal Digital osv?, er fantastisk! F.eks i går, så sendte de Scrubs hele dagen fram til klokken 10 på kvelden på en kanal! De har så mange kanaler her at de sender alle seriene, gamle og nye, hele tiden. Og på mandager viser de Ghost Whisperer hele kvelden. CSI kan du egentlig få sett hele tiden. Og om det går et program, så går det på to kanaler samtidig, så har du sett den ene kan du bare se den andre. Det er helt fantastisk.
Minuset er at det er satelitter og paraboler osv, så når det er dårlig vær(som det er ganske så ofte her), så blir det litt hakkete og noen ganger kan det fryse helt..
Enda et minus er at vertsfar er litt for glad i fotball og kommer ofte hjem og krever trykkerten og tven, uansett om du følger med på noe eller ei.

4 kommentarer:

heidi sa...

har du sett det programmet der det er gullkuler som de skal velge? også er det penger det er snakk om da;p

Tuva S sa...

Haha, ja så d akkurat no faktisk :D

heidi sa...

haha, vi så på d når vi spist middag når æ va i england på språkreise :D:D haha så kult! det tok ei uke før æ skjønt ka d gikk ut på da..

Tuva S sa...

hehe :D ja d e veldi komplisert!!
men i dag va d skikkelig bra assa! Dæm stæmt ut han som snakka sant om alle pengan da, og va ei dame, litt eldre dame, hu løy og ble igjen da x)
Så på siste runden, når d bare va to, så må dæm ta sånn Split eller Steal vett!! D va såååå skummelt! Æ hadd flira sånn hvis hu dama tok Steal, for alle trodd mannen gjor d, han va liksom litt yngre og sånn :p
Men begge tok Split da, så dæm hoppa og å klemt hverandre, va ganske søtt :D