En blogg om mitt utvekslingsår i Skottland til alle nysgjerrige.

søndag 24. august 2008

Ny dag, nye muligheter

Jeg leste nå jeg hadde et ganske trist innlegg i går, men det er typisk meg at neste dag er alt glemt og jeg starter på nytt!
I dag har vi tenkt oss til Tesco, et kjøpesenter som ligner litt på Obs på City Syd, bare større og med mye større utvalg. I tillegg er det åpent 24/7! Altså 24 timer i døgnet, 7 dager i uka.
Så vi snakkes! Ha en trivelig søndag.

8 kommentarer:

heidi sa...

jeg bruker også ha det slikt, være trist den ene dagen og så neste dag er alt glemt! men, hold ut :) d blir værd det tror jeg. er ganske så missunnelig på deg ja! jeg vil og værei utlandet nå ;D du får sikkert masse venner snart :) må bare gå litt tid ^^ kos deg videre!

Anonym sa...

Heeelt normalt at det føles uvant i starten, Tuva. Jeg har hatt det sånn hver gang jeg har begynt på et nytt studie:P Men det er kanskje enda litt verre når man er et stykke unna venner og familie... men, tenkte jeg skulle ta deg på ordet og skrive om min første studieuke! på facebook-inbox eller på mail?

Tuva S sa...

Heidi: Ja, det er ganske godt på en måte å ha d sånn ^^ tror det blir verdt det jeg og! :D Takk! :D Kos deg i norge du og ^^

Runar: Godt å høre at det pleier å være sånn. Tviler ikke på at ting vil bli bedre ^^ På slutten av året her vil jeg kanskje ikke dra hjem igjen :P
så bra! :D Du kan ta det som passer best for deg! :D Men kanskje lettest på mail? har du online mailen min?

Anonym sa...

hm, ja, kanskje? tuva.sa at online.no?

Tuva S sa...

japp :D

Anonym sa...

vi maa snakkes snart, men faar ikke traadlost internett for paa torsdag. Men da er det msn og skype!!! ok?
litt vanskelig med tidsforskjellen og.. Skal prove aa veare paa facebook om noen timer, saann at du kanskje er hjemme:) begynner skolen imorgen! haaper du har det bra, gla i deg!

Tuva S sa...

åå, så godt å hør fra dæ vilde :D
Ja, d e ok ja!! :D
lykke til på skolen!!
æ har d bra, håpe du åsså har d maks bra :D gla i dæ å!

Anonym sa...

kom paa facebook again!!!